Wat is het verschil tussen een normale glazen screen protector voor op je mobiel of een privacy glas screen protector?


Een normale glazen screen protector en een privacy glas screen protector zijn beide accessoires die je op het scherm van je mobiele apparaat kunt aanbrengen, maar ze hebben verschillende functies en kenmerken:

Normale Glazen Screen Protector: Een normale glazen screen protector is een dunne laag gehard glas die op het scherm van je mobiele apparaat wordt geplaatst. Het belangrijkste doel van een normale glazen screen protector is om het scherm te beschermen tegen krassen, vingerafdrukken, stoten en kleine schokken. Deze screen protectors zijn meestal transparant en hebben een hoge helderheid, waardoor de kijkervaring van het scherm zo min mogelijk wordt beïnvloed. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en kwaliteiten, maar bieden over het algemeen geen extra privacyfunctie.

Privacy Glas Screen Protector: Een privacy glas screen protector heeft naast de beschermende eigenschappen ook een extra functie: het beperken van de kijkhoek van het scherm. Deze screen protectors zijn voorzien van een speciale technologie die het scherm donkerder maakt als je er recht voor zit, maar die het zicht beperkt voor mensen die schuin op het scherm kijken. Hierdoor wordt het moeilijker voor anderen om de inhoud van je scherm te zien, waardoor je privacy wordt beschermd. Privacy glas screen protectors zijn ideaal voor situaties waarin je vertrouwelijke informatie op je scherm wilt houden, zelfs als er mensen naast je zitten, zoals in het openbaar vervoer of drukke ruimtes.

In het kort, terwijl een normale glazen screen protector primair bedoeld is om je scherm te beschermen tegen fysieke schade, biedt een privacy glas screen protector ook de extra functie van het beschermen van je privacy door het beperken van het zicht op het scherm vanuit bepaalde hoeken. Welke van de twee je kiest, hangt af van je persoonlijke behoeften en waar je je mobiele apparaat voornamelijk gebruikt.

Schrijf een bericht

uw e-mailadres will not be published. Required fields are marked *

WINKELWAGEN

De waardering van puurapple.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 218 reviews.
X