Macbook reparatie

Problemen met je Macbook zijn erg vervelend, daar helpen wij u graag mee verder. Wij hebben verschillende Macbook reparaties.

Voor elk probleem hebben wij een passende oplossing. Hier hebben wij de problemen op een rijtje die wij voor u kunnen oplossen.Macbook reparatie

Reparatie overzicht:

 • Batterij
 • Scherm
 • Toetsenbord
 • Trackpad

Batterij
Merk je dat de batterij van je Macbook steeds sneller leeg gaat? Hiermee helpen wij u graag verder. Na het veelvuldig gebruik wordt de kwaliteit van uw macbook steeds minder. Logisch natuurlijk. Dit komt omdat de accu per ontlading een beetje capaciteit verliest, waardoor je aan het eind nog maar 20% van de oorspronkelijke capaciteit overhoudt.

Hoe kun herken je een versleten batterij:
Naast dat je natuurlijk een versleten batterij kunt herkennen aan het “snel leeg lopen” kan dit ook op een andere manier. Volgens Apple gaan de nieuwe modellen (vanaf 2009) langer mee. Deze hebben namelijk een cycli die tot 1000 gaat. Ook kan het zijn dat de laptop bij 20%  begint uit te vallen.

De gezondheid van batterij checken:
Dit kan op verschillende manieren. Het kan ook zijn dat je vanuit macOS een melding te zien krijgt over de status van de batterij. In tegenstelling tot de standaard conditie (normaal) krijg je een van de volgende meldingen: “vervang spoedig”, “vervang nu” of “onderhoud vereist”.

Hier zelf achter komen:
Ja dit kan, zelf kijken hoe het met de status van je accu staat. Dit doe je door het systeem overzicht te openen > vervolgens ga je naar voeding >  daarna kijk je achter het aantal laadcycli.

Macbook reparatieScherm:
Het is ons allemaal wel eens overkomen, een beschadigd scherm. Of dit nou komt door een barst, een ongelukkige beweging of een ander voorval. Dit is erg vervelend, maar wij helpen u er graag mee verder! Het repareren van uw geliefde macbook doen wij voor verschillende modellen. Heeft u nou een macbook pro of een macbook air, is dit nou 11 inch of 13 inch of misschien wel een ander model? Wij staan voor u klaar, neem contact met ons op voor meer informatie

Toetsenbord
Druk aan het werk met koffie op het bureau, dat wil toch nog wel is een vervelend probleem opleveren. Helemaal als het op uw toetsenbord komt. Gelukkig is dit voor ons geen probleem. Wij kunnen dit voor bijna voor alle modellen oplossen. Wilt u graag eerst weten hoe dit in elkaar zit kun u heel makkelijk contact met ons opnemen, via onze website. Wilt u dit heel snel weten kunt u ons ook telefonisch bereiken.

Trackpad
Werkt uw trackpad niet meer, deze kunt u bij ons repareren! Het is natuurlijk niet leuk om uw Macbook niet meer te kunnen bedienen. Het is ook heel verstandig deze na te laten kijken, het kan namelijk risico’s met zich mee brengen. Het kan namelijk gebeuren dat het probleem gepaard gaat met batterijproblemen. Als de batterij niet meer naar behoren werkt, kan deze uitzetten waardoor de trackpad niet meer wil werken. Ook andere problemen kunnen zich hierdoor voordoen.

Bekijk ook: ruilen en retournerenbezorging en afhalenbestellen en betalen

Bekijk onze Facebook pagina: PuurApple

  Heeft u een vraag?


  WINKELWAGEN

  De waardering van puurapple.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 218 reviews.
  X