Opzoek naar een upgrade?

Wordt uw iMac of macbook langzamer, breng hem langs voor een upgrade!
Maakt u gebruik van een iMac of een macbook en merkt u dat deze langzamer wordt of toch steeds voller raakt. Maar wilt u hem toch niet vervangen door een nieuw model, omdat dit model u altijd goed heeft geholpen. Hier bieden wij een oplossing voor! Het is namelijk mogelijk om dit te verbeteren. Dit doen wij door het vervangen/uitbreiden van uw RAM-geheugen of uw interne geheugen.

Wat zijn de upgrademogelijkheden?
– SSD upgrade: Het is mogelijk om uw interne geheugen te upgraden. Heeft u bijvoorbeeld 256 GB geheugen kunnen wij dit moeiteloos voor uw uitbreiden. Uw oude gegevens zetten wij daarbij over naar het nieuwe geheugen. Zo heeft u al het oude met meer kracht!

– RAM-geheugen upgrade: wordt het lastiger om meerdere programma’s tegelijk af te spelen, dan is het aan te raden om uw RAM-geheugen uit te breiden. Dit is namelijk het geen dat er voor zorgt dat u meerdere programma’s tegelijk kunt afspelen.

Wat zijn de servicemogelijkheden bij PuurApple?
Plaatsen en/of vervangen van het geheugen (RAM) of harde schijf (harddisk) in vrijwel alle Macs. Installeren of herinstalleren van een besturingssysteem of software. Herstel van een iPhone, iPad of iPod.

Doorgaans worden vrijwel al deze servicemogelijkheden aangeboden vanuit PuurApple zelf, waardoor de totale serviceduur op maximaal enkele werkdagen ligt. Informeer bij de winkel naar de mogelijkheden, duur en kosten van de service.

Garantiedekking
PuurApple biedt standaard op elke reparatie 3 maanden garantie. Wanneer jouw product binnen de garantietermijn defect raakt, kunnen we vaak zonder extra kosten service en reparaties aanbieden. Daarnaast is de garantiedekking ook afhankelijk van de staat van je product en de winkel van aanschaf.

Find my iPhone control
Controleer voor je een iPhone, iPad, Apple Watch of iPod Touch inlevert ter reparatie eerst of ‘Activeringsslot’ is uitgeschakeld. Wanneer je dit niet doet, kunnen onze technici mogelijk geen service voor het apparaat leveren.

    Upgrade?


    WINKELWAGEN

    De waardering van puurapple.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 218 reviews.
    X