Hulp nodig bij een Apple reparatie?

Kom voor een reparatie langs bij PuurApple

Laat u defecte Apple product repareren bij PuurApple!
Bij PuurApple staat kwaliteit centraal. Niet alleen in de producten die we verkopen, maar ook op het gebied van service en technische ondersteuning. Hierbij kunt u denken aan reparaties of het overzetten van bestanden. Wij voeren reparaties uit binnen en buiten de standaard garantie, ongeacht de plaats van aanschaf. Hierbij gebruiken wij originele Apple-onderdelen en de beste, door Apple gecertificeerde, technici.

Ondanks een korte reparatietijd krijg je van ons wat je mag verwachten. Bovendien houden wij je per e-mail op de hoogte van elke update

Wat zijn de reparatiemogelijkheden?
– Reparaties aan Apple-producten binnen en buiten garantie, ongeacht de winkel van aanschaf. Wij kunnen jou voorzien van meer informatie omtrent de mogelijkheden specifiek voor jouw problemen en/of klachten. Kom langs bij PuurApple in Lemmer.
– Reparaties aan alle producten die bij PuurApple zijn aangeschaft en door een fabricagefout defect zijn geraakt, binnen garantietermijn. Neem een bon/factuur (het garantiebewijs) mee bij bezoek aan de winkel.

Wat zijn de servicemogelijkheden bij PuurApple?
Plaatsen en/of vervangen van het geheugen (RAM) of harde schijf (harddisk) in vrijwel alle Macs. Installeren of herinstalleren van een besturingssysteem of software. Herstel van een iPhone, iPad of iPod.

Doorgaans worden vrijwel al deze servicemogelijkheden aangeboden vanuit PuurApple zelf, waardoor de totale serviceduur op maximaal enkele werkdagen ligt. Informeer bij de winkel naar de mogelijkheden, duur en kosten van de service.

Garantiedekking
PuurApple biedt standaard op elke reparatie 3 maanden garantie. Wanneer jouw product binnen de garantietermijn defect raakt, kunnen we vaak zonder extra kosten service en reparaties aanbieden. Daarnaast is de garantiedekking ook afhankelijk van de staat van je product en de winkel van aanschaf.

Find my iPhone control
Controleer voor je een iPhone, iPad, Apple Watch of iPod Touch inlevert ter reparatie eerst of ‘Activeringsslot’ is uitgeschakeld. Wanneer je dit niet doet, kunnen onze technici mogelijk geen service voor het apparaat leveren.

Bekijk ook: iPhone reparatieRefubished iPhonesbestellen en betalen

Bekijk onze Facebook pagina: PuurApple

    Reparatie?


    WINKELWAGEN

    De waardering van puurapple.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 221 reviews.
    X