Waarom kiezen voor een refurbished Apple? 

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kopen van een refurbished Apple:

  • Kostenbesparing: Een refurbished Apple apparaat is vaak aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe Apple. Dit kan een aantrekkelijke optie zijn voor mensen die een MacBook, iMac of iPhone willen hebben, maar niet de volledige prijs willen betalen.
  • Milieuvriendelijk: Het kopen van een refurbished Apple apparaat is ook een milieuvriendelijke optie. Het vermindert de vraag naar nieuwe productie van elektronische apparatuur en vermindert daarmee de impact op het milieu.
  • Garantie: Wij bieden 12 maanden garantie op alle Apple devices, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele problemen die kunnen optreden na aankoop.
  • Kwaliteit: Wij zullen het apparaat volledig hebben getest en eventuele defecten hebben gerepareerd voordat het wordt verkocht, waardoor u verzekerd bent van een product van hoge kwaliteit.
  • Upgrades: Soms worden refurbished MacBooks ook geüpgraded met betere specificaties dan het oorspronkelijke model, wat betekent dat u een MacBook kunt krijgen met betere prestaties dan een nieuw model.
  • Goede ondersteuning: Wij hebben een uitstekende klantenservice die u kan helpen met eventuele problemen die zich kunnen voordoen. Het kopen van een refurbished Apple apparaat biedt een goed compromis tussen kwaliteit, prijs en milieubewustzijn. 

Schrijf een bericht

uw e-mailadres will not be published. Required fields are marked *

WINKELWAGEN

De waardering van puurapple.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 218 reviews.
X